• Aanbeveling Yvonne De Haan - Gernetten - De Makelaar in Mantelzorg
  • Aanbeveling Paul Sondervan - Sondervan Automatisering
  • Aanbeveling Esther Evers - PROambt Advies
  • Aanbeveling John Poortvliet - Amigo Produkties
  • Aanbeveling Herman Jonkman - VMNED
  • Aanbeveling Ronald Bos - Helios
  • Aanbeveling Carla 't Hooft - KOK kinderopvang Katwijk
  • Aanbeveling Matthijs Zomer - BPZ
  • Aanbeveling Marco Clerx - Socho IT

Tevreden klanten over MeijerMedia


Yvonne de Haan - Vermetten - De Makelaar in Mantelzorg
"We hebben in Matthijs een perfecte samenwerkingspartner gevonden bij het ontwikkelen van een professionele huisstijl en website voor De Makelaar in Mantelzorg. Hij voelt goed aan wat je als ondernemer met je bedrijf wilt uitdragen, denkt actief mee en komt met creatieve ideeën. Matthijs heeft onze verwachtingen meer dan eens overtroffen. Hij werkt snel en de communicatie verloopt altijd prettig. We gunnen elk bedrijf een Matthijs Meijer."

John Poortvliet - Amigo Produkties / Winkelcentrumpromotie.nl
"Natuurlijk kan ik zeggen dat MeijerMedia mooie dingen ontwerpt, betrouwbaar is, professioneel, een tikkeltje eigenwijs en een goede prijs- kwaliteitsverhouding heeft. Waar het bij ons echter om gaat is het resultaat. Wat wij bedenken en op papier zetten moet Meijer Media vertalen in een 'mooi plaatje'. Vaak ook nog eens onder druk, met veel last minute opdrachten voor winkelcentra moet MeijerMedia ook in staat zijn om snel te leveren. Matthijs van MeijerMedia kan dat, hij voelt ons haarfijn aan en zijn ontwerpen sluiten dan ook prima aan bij onze activiteiten. Daarom maken wij al ruim 10 jaar, met veel plezier en op regelmatige basis, gebruik van de diensten van Meijer Media!"

Paul Sondervan - Sondervan Automatisering
"Al enige tijd was ik op zoek naar een nieuw logo en huisstijl om het zwaar verouderde logo van mijn bedrijf te vervangen. Na het bestuderen van de portfolio van de diverse aanbieders, werd ik steeds weer naar de portfolio van MeijerMedia getrokken. De ontwerpen van MeijerMedia zijn strak, subtiel en vaak ook verrassend. Matthijs is met diverse ontwerpen gekomen, waarbij één ontwerp mij direct heel erg aansprak. Het logo is strak en subtiel. In de verwerking van het gekozen logo in de huisstijl komt het verrassende van het ontwerp naar boven. De manier waarop het logo aan de achterkant van het visitekaartje verwerkt is, maakt het voor mij een bijzonder visitekaartje. Het eindresultaat vind ik ronduit geweldig. Voor mij is het duidelijk dat de keuze om Matthijs als ontwerper voor het logo en de huisstijl te kiezen, de juiste keuze was."

Ronald Bos - Directeur bij Helios
"Helios is een organisatie advies- en ontwikkelbureau voor de zorgsector. Wij hebben ons gespecialiseerd in HRM en leiderschapsontwikkeling. In onze dienstverlening staat bezieling en deskundigheid centraal. Voor ons is het groot belang dat wij samenwerken met organisaties die het belang daarvan onderkennen en dat in de eigen dienstverlening ook nastreven. Op basis van positieve ervaringen van een andere organisatie met MeijerMedia, zijn we voor het maken van onze nieuwe website in contact gekomen Matthijs Meijer. Vanaf het allereerste contact was de samenwerking uitermate prettig. We voelen elkaar snel aan (ook als het gaat om de details waarin je werkelijk het verschil maakt), hebben de lat hoog gelegd hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een prachtige website. Dat is in belangrijke mate de verdienste van MeijerMedia. Dat heeft met een hoog ambitieniveau te maken, grote deskundigheid, maar ook met echt commitment aan de opdrachtgever. Met elkaar op een constructief kritische en inspirerende wijze werken aan een prachtig resultaat. Kortom, wij zijn uitermate tevreden over MeijerMedia. Een bureau waar we in de toekomst zeker mee blijven samenwerken!"

Matthijs Zomer - Directeur bij BPZ
"Voor het ZorgPlus concept heeft MeijerMedia het gehele reclametraject opgepakt
(van logo tot website en volledige documentatie). Ik ben zeer tevreden over zijn werk. Matthijs denkt (kritisch) mee en komt met goede ideeen, waardoor het ontwerp nog meer uitstraling krijgt. Ik ben erg tevreden over de kwaliteiten van MeijerMedia.
Ik weet zeker dat ik weer bij hem terug kom!"

Marco Clerx - Eigenaar Socho IT BV
"MeijerMedia heeft voor Socho_IT de complete huisstijl aangepast. Toen we eenmaal de juiste richting hadden gevonden heeft hij deze stijl zeer consequent doorgevoerd in de website, kaartjes, beurs- en advertentiemateriaal waardoor we nu over een eigentijdse en eenduidige uitstraling beschikken. We zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat en blij met de flexibiliteit en snelheid tijdens het proces. Een prima partij om mee samen te werken!"

Esther Evers - Project Adviseur PROambt
"MeijerMedia heeft onlangs voor ChallengeNext! en PROambt het nieuwe logo en huisstijl ontworpen. En we zijn trots op het resultaat. Matthijs wist gelijk welke richting we uit wilde en slaagde er in om in een korte tijd, met weinig feedback een prachtresultaat neer te zetten. Na het opleveren van zijn product blijft Matthijs beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Niets is hem teveel. Zoek jij een betrouwbare en professionele partner voor het ontwerpen van een logo, huisstijl of website, dan moet je bij MeijerMedia zijn"

Carla 't Hooft - Directeur KOK kinderopvang Katwijk
"MeijerMedia heeft voor KOK kinderopvang logo, briefpapier, website, advertenties, flyers, kaarten e.d. ontworpen op een enthousiaste, stijlvolle en kleurrijke manier. We hebben heel goed contact en MeijerMedia werkt snel. Wij raden MeijerMedia van harte aan bij iedereen voor alle ontwerpopdrachten."

Herman Jonkman - Noordervolt Consulting / Voorzitter VMNed
"Matthijs, MeijerMedia, heeft een mooie huisstijl voor VMNED gemaakt en een website ontworpen. Reageert snel en is duidelijk, maar ook flexibel waar het gaat over de scope van de opdracht. Fijn om mee te werken."

Bart van den Belt Spreker - Trainer - Veranderkundige
"Matthijs (Meijer Media) heeft al diverse malen logo's, huisstijlen, icoontjes en folders voor ons ontwikkeld en telkens weer weet hij de spijker op de kop te slaan. Matthijs denkt mee, is erg klantgericht en zorgt altijd dat hij het resultaat bereikt wat we voor ogen hebben. Een absolute aanrader!"

 

 Meer informatie of een offerte?


Neem contact met ons op of laat hieronder uw gegevens achter.
We nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is succesvol verzonden.
We nemen spoedig contact met u op om uw aanvraag te bespreken.